Blog

Make machine learning a reality for your enterprise

In recent years, machine learning has prevailed over two champions on the quiz show, Jeopardy!, and vanquished the world’s number one-ranked player of Go, one of the most complex strategy games humankind has ever devised. You can’t doubt its immense power and reach, but it’s not all about playing games. Machine learning is fundamentally changing … Meer lezen over Make machine learning a reality for your enterprise

De ongrijpbare klant in het digitale tijdperk!

In het digitale tijdperk hebben veel bedrijven te maken met klanten die steeds ongrijpbaarder worden. Het enige contact is vaak via de webshop. Hoe kun je die klanten beter bereiken, verleiden en enthousiast houden? En wat beweegt klanten in complexe, veeleisende markten nu eigenlijk écht? Deze vragen houden commercieel directeuren en hun teams bezig. Dit … Meer lezen over De ongrijpbare klant in het digitale tijdperk!

Hoe beschikbaar is uw ICT-omgeving? 100% is een noodzaak!

Het 'Internet gaat verdwijnen'! Hiermee bedoel ik niet dat het internet letterlijk verdwijnt maar het verdwijnt uit ons bewustzijn, het is er gewoon. Of we onze smartphone uit onze jaszak halen, een apparaat aanzetten of een ruimte binnenlopen, we zijn verbonden met alles en iedereen om ons heen zonder dat we daar over nadenken. Het … Meer lezen over Hoe beschikbaar is uw ICT-omgeving? 100% is een noodzaak!

Ransomware Waarschuwing – Bescherm al uw apparaten!

De ransomware-aanval van 13 juni veroorzaakt nog steeds grote problemen bij containerterminal APM en pakketbezorger TNT Express. De terminals in de Rotterdamse havens blijven woensdagochtend gesloten. Ook TNT kon de afgelopen nacht weinig. Beide bedrijven zijn nog druk bezig om de systemen weer aan de praat te krijgen.De ransomware-aanval die Petya gedoopt is, trof dinsdag … Meer lezen over Ransomware Waarschuwing – Bescherm al uw apparaten!

Corporate Culture Dictates the Success or Failure of Digital Transformation

62 percent of employees consider culture as the number 1 hurdle to digital transformation. This is one of the many startling statistics uncovered in my latest culture research report  "The Digital Culture Challenge: Closing the Employee-Leadership Gap." Corporate culture is one of the most important and misunderstood pillars of any organization. This isn't news. What … Meer lezen over Corporate Culture Dictates the Success or Failure of Digital Transformation

Digital lonely

De digitale leider staat vaak alleen Ceo's roepen vaak dat ze willen innoveren. Ze nemen dan meestal een chief digital officer aan, en vervolgens verandert er weinig tot niets. Maar digitalisering slaagt alleen als de gehele bedrijfscultuur verandert en de ceo bereid is offers te brengen. 'Een ceo die zegt dat innovatie de toekomst heeft, … Meer lezen over Digital lonely

Digitale transformatie is een must! Geen keuze. (Publicatie in de Bloemenkrant)

Het 'Internet gaat verdwijnen'! Hiermee bedoel ik niet dat het internet letterlijk verdwijnt maar het verdwijnt uit ons bewustzijn, het is er gewoon. Of we onze smartphone uit onze jaszak halen, een apparaat aanzetten of een ruimte binnenlopen, we zijn verbonden met alles en iedereen om ons heen zonder dat we daar over nadenken. Het … Meer lezen over Digitale transformatie is een must! Geen keuze. (Publicatie in de Bloemenkrant)

Welkom in de wereld van Blockchain! (Publicatie in de Bloemenkrant)

Blockchain, oftewel gedistribueerd vertrouwen! Blockchain gaat de wereld radicaal veranderen en heeft de potentie om zich te ontwikkelen tot de grootste technologische evolutie sinds het internet. Het zal bestaande business modellen op z’n kop zetten. Maar wat is het? Bij het ontstaan van de handel begint ook de geschiedenis van blockchain. Handel was de simpele … Meer lezen over Welkom in de wereld van Blockchain! (Publicatie in de Bloemenkrant)

Welkom in de wereld van Data Driven organisaties! (publicatie in de Bloemenkrant)

Data Driven, wat is het? Al vanaf het moment dat er databases zijn, praten we over datakwaliteit. Lange tijd kreeg dit onderwerp echter weinig aandacht omdat procesefficiency belangrijker was dan de volledigheid en juistheid van data. Data was een bijproduct maar die tijd ligt achter ons. De toekomst is aan data-gedreven organisaties. Organisaties kunnen hun … Meer lezen over Welkom in de wereld van Data Driven organisaties! (publicatie in de Bloemenkrant)

Welkom in de wereld van Internet of Things! (publicatie in de Bloemenkrant)

Internet of Things, wat is het? Over de hele wereld wordt internet gebruikt om informatie te vinden, met anderen te communiceren en zaken te doen. Niet alleen mensen doen dit, ook objecten. Machines, draagbare fitnesstrackers, thermostaten, koelkasten; ze zijn allemaal steeds vaker verbonden met internet. Niet alleen mooie voor de consument, maar ook voor bijvoorbeeld … Meer lezen over Welkom in de wereld van Internet of Things! (publicatie in de Bloemenkrant)